Vanwege een te lange wachtlijst heb ik helaas geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen. 

Kijk op www.lvvp.info voor meer psychotherapeuten bij u in de buurt.

Welkom op de website van mijn psychotherapie praktijk. In deze vrijgevestigde praktijk richt ik mij op volwassenen (18 jaar tot 65/70 jaar). U kunt bij mij terecht voor psychotherapie, counseling, coaching en psychologisch advies. Een vrijgevestigde praktijk is niet de geschikte plek voor opvang bij acute crisisgevoelige problematiek (zie verder ook problematiek).

Mededelingen en wachttijd informatie

Vanwege een te lange wachtlijst heb ik helaas geen ruimte voor nieuwe aanmeldingen. (Deze wachttijdinformatie is aangepast op 1 september 2019). Bij vragen, of wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de Treeknormen).

Aanmelden

U kunt mij bereiken per telefoon: 06-28142883 en e.v. een voicemail bericht achterlaten. Ook kunt u via een beveiligd systeem een emailbericht sturen door op de Contact button te klikken, onder aan deze pagina. Geeft u bij een aanmelding a.u.b. aan bij welke zorgverzekering u bent verzekerd. 
Het email adres info@marikekreutzkamp.nl is bestemd voor algemene vragen, echter niet voor vertrouwelijke informatie.