Contactgegevens

Oranjeplein 90
6224 KS Maastricht
06-28142883

geopend op afspraak: 
maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag  van 8.30 - 17.30 u

Email

voor verwijzers die gebruik maken van een zorgmail of vergelijkbaar systeem: 
marikekreutzkamppsychotherapie@zorgmail.nl

voor cliënten:
gebruikt u a.u.b. de beveiligde emailverbinding via de contactbutton onder aan de pagina

Aanmelden

U kunt mij bereiken per telefoon: 06-28142883 en e.v. een voicemail bericht achterlaten. Ook kunt u een email bericht sturen via de contactbutton onder aan de pagina, dit is een beveiligde verbinding.  Geeft u bij de aanmelding a.u.b. aan bij welke zorgverzekering u bent verzekerd. 

Locatie

De praktijk ligt aan de Oostzijde (Scharn) van het Oranjeplein. Voor de deur is de nieuwe Groene Loper aangelegd. De praktijk ligt op ca. 8 minuten loopafstand van de achterzijde van het NS station en op 2 minuten van de bushalte Scharnerweg. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Crisis

Ik werk op afspraak. In geval van crisis tijdens de behandeling kunt u van maandag tot en met vrijdag (8.30-17.30 u) telefonisch contact met mij opnemen. We kijken dan samen wat er op dat moment nodig is. Buiten kantoortijden kunt u contact opnemen met de huisartsenpost van uw woonplaats.  
 

Waarneming bij afwezigheid                   

Bij afwezigheid door ziekte of vakantie is er waarneming geregeld met een aantal collega’s.  Bij korte afwezigheid, bijvoorbeeld één dag, is er geen waarneming. U kunt dan uw huisarts raadplegen.
Bij langere afwezigheid is er een waarnemer. U krijgt hierover vooraf informatie, ook wordt u geïnformeerd via een bericht op de website en praktijkvoicemail.